Música

Ondara acomiada a Nebulossa abans del Festival d’Eurovisió a Malmö

El grup ha estat nomenat Ambaixador d'Ondara en el Món, reconeixent la seua contribució a la projecció del poble
Comiat Nebulossa / Tino Calvo

El poble d’Ondara va celebrar ahir, dilluns 29 d’abril, un acte de comiat al Prado per a Mery Bas i Mark Dasousa, membres del grup Nebulossa, que aviat viatjaran a Malmö, Suècia, per a representar Espanya amb el seu tema “Zorra” en la Final del Festival d’Eurovisió, que tindrà lloc el dia 11 de maig.

Durant l’esdeveniment, que ha comptat amb una gran afluència de ciutadans, Mery i Mark han rebut el suport unànime del poble. L’Ajuntament d’Ondara, amb la col·laboració de l’alcalde José Ramiro i la regidora de Turisme Raquel Mengual, ha organitzat l’acte, on s’ha lliurat als artistes una placa commemorativa. Amb aquesta distinció, Nebulossa ha estat nomenat Ambaixador d’Ondara en el Món, reconeixent la seua contribució a la projecció internacional del poble.

.A més, s’ha entregat un ram de flors en agraïment pel seu esforç i dedicació. Mark i Mery han aprofitat l’ocasió per a interactuar amb els assistents, fer-se fotos i rebre les mostres d’afecte i suport dels seus seguidors, que els han desitjat la millor de les sorts per a la imminent final d’Eurovisió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *