Política

Compromís per Dénia reactiva les seues Sectorials Participatives

L'objectiu és "treballar de baix cap a dalt de forma oberta temes d'interés local"
Asamblea Compromís / Compromís per Dénia

L’executiva local de Compromís per Dénia ha posat en marxa de nou les seues Sectorials, un projecte de participació ciutadana que porta activa diverses legislatures. Aquestes reunions tenen l’objectiu de “reforçar el nostre compromís amb la política de base i operar des de baix cap a dalt, canalitzant ordenadament les demandes i propostes ciutadanes als nostres regidors a l’Ajuntament”, ha explicat Sergi Alemany, secretari local.

Alemany ha ressaltat que “optem per una Dénia participativa, ben informada i diversa, on aquests espais serveixen com a fòrums de diàleg útils, no només durant les campanyes electorals, sinó també al llarg de tota la legislatura”. Ha afegit que “qualsevol ciutadà pot visitar la nostra seu, aportar idees i suggeriments, o fer consultes sobre temes d’interés local. Aquests assumptes seran debatuts i, quan siga factible, presentats a l’Ajuntament”.

Les sectorials tindran lloc a la seu de Compromís, ubicada al carrer Germans Ferchen, seguint aquest calendari:

• Cultura, Festes i Educació: dijous 2 de maig a les 19 h.

• Medi Ambient, Territori, Seguretat i Habitatge: dijous 9 de maig a les 19 h.

• Esport, Joventut i Gent Gran: dijous 16 de maig a les 19:30 h.

• Polítiques Econòmiques, d’Ocupació, Comerç i Turisme: dijous 13 de juny a les 19 h.

• Polítiques Inclusives i de Benestar Social: dijous 20 de juny a les 19 h.

Aquestes reunions es realitzaran tres vegades a l’any. A més, des de l’agrupació recalquen que “a més de les sectorials, sempre estem oberts a rebre noves propostes i inquietuds, ja siga per correu electrònic del partit o mitjançant converses directes amb els regidors a l’Ajuntament”.

Els plans i l’agenda política van ser aprovats en l’assemblea que va tindre lloc dijous passat a la seu de Compromís, on també es va fer un repàs de l’activitat municipal i es van tractar diversos temes de rellevància supramunicipal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *