Educació

Concentració de protesta contra les retallades a l’Escola Oficial d’Idiomes de Dénia

Es preveuen tres professors menys i una dotzena menys de grups, la qual cosa es traduïx en una reducció d'unes 300 places
Concentració de protesta / Tino Calvo

La comunitat educativa de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Dénia s’ha concentrat, el dijous 18 d’abril a la vesprada, en senyal de protesta pels retalls previstos per la Conselleria d’Educació, per al curs vinent 2024-25.

La concentració ha tingut lloc a les portes de la seu, a les portes de l’IES Sorts de la Mar.

Aquests afecten 4.500 places i 61 professors menys en tota la Comunitat Valenciana. Això es traduïx en 3 docents i 12 grups menys en el cas de Dénia. Això suposarà unes 300 places menys. Els idiomes més afectats són espanyol per a estrangers, anglés i francés.

Aquests retalls deixen en l’aire la continuïtat de l’aulari de Xàbia, on s’impartixen anglés (fins al títol de B2) i francés (fins al B1).

Recordar que l’EOI de Dénia tampoc té un edifici propi. Actualment, les classes matinals s’impartixen en les instal·lacions de l’EPA, a l’avinguda Ramón Ortega; i les vespertines a l’IES Sorts de la Mar. A Xàbia, les classes són a les vesprades, a l’IES La Mar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *