Denúncies

Moviment per la Pau convoca una concentració en resposta als sis mesos d’atacs al poble palestí

La plataforma fa una crida perquè finalitze el genocidi per part a Gaza
Moviment per la Pau / Moviment per la Pau

Ahir, diumenge 7 d’abril, es complien sis mesos que començara la guerra entre Israel i Hammas. En resposta a aquests esdeveniments, Moviment per la Pau va convocar una concentració per a reivindicar la necessitat d’actuar davant aquesta situació. Segons la plataforma pacífica, l’Estat d’Israel està cometent crims de guerra i contra la humanitat i un genocidi a Gaza, augmentant les violacions de drets humans en els territoris ocupats a causa de l’expansió de la colonització en Palestina.

Aquesta situació junt amb l’assassinat recent de set cooperants de World Central Kitchen, segons la plataforma, serveix com un avís a les organitzacions humanitàries perquè cessen la seua ajuda a Gaza. A més, segons indiquen des de Moviment per la Pau, Israel ha ignorat les mesures provisionals de la Cort Internacional de Justícia i les resolucions del Consell de Seguretat de les Nacions Unides que demanen un alto el foc.

Moviment per la Pau | Moviment per la Pau

Amb aquest tipus d’iniciatives es pretén fer una crida urgent als Estats Units i al Regne Unit, aliats d’Israel, perquè cessen de bloquejar les resolucions de condemna de l’Assemblea General de l’ONU i pressionen Israel per a un alto el foc definitiu a Gaza, l’entrada d’ajuda humanitària massiva, l’aplicació d’un embargament d’armes global a Israel, i la ruptura de relacions comercials.

A més, diversos ajuntaments de la Marina Alta han mostrat el seu suport institucional al poble palestí, amb Dénia, Benissa, Pego, Ondara, i pròximament Pedreguer, expressant la seua solidaritat. Finalment, un esdeveniment benèfic organitzat per Poetes per la Cultura ha recaptat 600 euros per a l’ajuda a la població de Gaza.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *