Educació

Coneixes a Coe i Duca?

Entrevista, a Dénia FM, amb els representants de la UNED Dénia sobre este projecte co educatiu innovador
De dreta a esquerra: Raquel Martí, directora UNED Dénia; José Monserrat, secretari; i Lorena Pérez, coordinadora de formació del centre / Alba Alborch

Coe i Duca són un xiquet i una xiqueta lliures d’estereotips de gènere”. Amb aquestes paraules els definix la directora de la UNED Dénia, Raquel Martí.

Aquest centre associat ha engegat un projecte innovador per a promoure la co educació en Infantil i Primària mitjançant l’ús de materials, activitats i jocs dissenyats per a sensibilitzar sobre la igualtat de gènere.

I han visitat el ‘primer café’ de Dénia FM, juntament amb Martí, la coordinadora de formació de la UNED Dénia, Lorena Pérez; i el secretari, José Monserrat, per a aprofundir més en aquest programa, el seu origen, el seu impacte social, el seu feedback i el seu desenvolupament futur, posant ja la mirada en la Secundària.

Coe i Duca, i el seu gosset Iguali, són els protagonistes d’aquest projecte, que sorgix d’un treball d’investigació, d’un treball de camp realitzat per l’Observatori de la Igualtat de la UNED per diferents col·legis de la Marina Alta, sobre els estereotips de gènere.

El projecte es materialitza en una web www.coeyduca.es, una APP, i dos contes “Coe i Duca busquen un regal” i “Coe i Duca investiguen els cures”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *