Successos

Controlat l’incendi de Tàrbena

El foc deixa prop de 700 hectàrees cremades

Quatre dies després de començar-se, el Consorci Provincial de Bombers d’Alacant donava per controlat, el dimecres 17 d’abril, a les 21 hores, l’incendi de Tàrbena, que es va iniciar el diumenge, 14 d’abril, al matí.

El foc va començar en la Serra de Ferrer entre els termes de Tàrbena i Xaló, i es va propagar ràpidament, entrant a l’interior de la Marina Alta per Parcent. Ja en la primera nit es va haver de desallotjar 182 veïns (100 de Tàrbena, 82 de Parcent i 2 de Xaló), els quals van poder tornar a les seues cases el dimarts a la vesprada-nit.

Tots els indicis indiquen que es va originar per una cremada agrícola.

Ja el dimecres, a causa de la bona evolució de l’incendi, es desmobilitzaven els equips de l’UME, el camió del PMA i es desconvocava el CECOPI.

I a la nit, a les 21 hores, es donava per controlat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *