Successos

Extinguit l’incendi de vegetació a Teulada

El foc s'originava arran de la celebració del castell de focs artificials amb motiu de les festes patronals
Incendi de vegetació en Teulada / Facebook Ajuntament de Teulada

En la nit del 8 d’abril s’originava un incendi de vegetació, al bosc proper al cementeri de Teulada.

El foc s’iniciava, al voltant de les 22.50 hores (moment en què es va rebre l’avís) arran de la celebració del castell de focs artificials, provocant d’inici almenys tres focus, i que un d’ells saltara a la zona de l’Auditori cremant zones de matollar. Segons fonts del Consorci Provincial de Bombers, l’incendi en eixa zona va quedar controlat cap a les 23.50 hores.

El vent a la zona, més el tipus de vegetació va fer que el foc es propagara amb rapidesa, i la seua propagació va fer témer que arribara a algunes vivendes més disperses pel que preventivament es van evacuar alguns veïns.

L’incendi es donava per estabilitzat a les 01:00 hores i controlat a les 2.16 hores.

En total, s’han cremat aproximadament unes 2,5 hectàrees, més un cotxe, i una casa d’eines en la qual van morir alguns coloms.

En les labors d’extinció treballaren dues unitats de comandament i capdavant, dues bombes rurals pesades, altres dues bombes forestals pesades, una bomba nodrissa pesada; amb 1 oficial, 1 sergent, 2 caps i 10 bombers dels parcs de Dénia, Benissa i Benidorm. A més de dues unitats de bombers forestals.

A les 19.00 hores del dimarts 9, Bombers de la Dip. d’Alacant ha donat per extinguit l’incendi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *