Esports

Damià Puigcerver i Saúl Delgado subcampions autonòmics en Decatló

Lili Riva es va emportar el títol autonòmic en l'Heptatló W45
Puigcerver i Delgado al costat d'Aina i Miquel / CA Baleària Diànium

El Poliesportiu Municipal de Dénia es va convertir en l’escenari del Campionat Autonòmic de Proves Combinades, organitzat pel CA Baleària Diànium. L’esdeveniment va reunir atletes de les categories absolutes, Sub20Sub18 i Màster, els qui van competir en decatló per a homes i heptatló per a dones, demostrant un alt nivell i aconseguint registres impressionants.

El club local, va estar ben representat amb set atletes en competició, destacant especialment pels seus resultats en les categories juvenils. Damià Puigcerver va brillar en el decatló Sub20 alçant-se amb el subcampionat autonòmic i obtenint la marca mínima per al Campionat d’EspanyaSaúl Delgado va repetir la gesta en la categoria Sub18, assegurant també la seua passada al campionat nacional.

Lili Riva en el podi | CA Baleària Diànium

En la categoria Màster, Lili Riva es va emportar el títol autonòmic en l’Heptatló W45, afegint un altre triomf per al club local. A més, durant la vesprada del dissabte, es van realitzar controls de marques en les proves de 200m, 400m i 800m, on els atletes del club van aconseguir destacar amb marques notables.

L’èxit del campionat no sols va ser esportiu sinó també organitzatiu, gràcies a l’esforç i dedicació dels nombrosos voluntaris que van col·laborar durant tot l’esdeveniment. Des del CA Baleària Diànium, s’ha volgut agrair especialment a estos voluntaris, el treball dels quals ha sigut essencial per a l’excel·lent desenvolupament de la competició. Este esdeveniment ha sigut un clar exemple de l’esperit esportiu i la capacitat organitzativa de Dénia, destacant una vegada més com una referència en l’atletisme autonòmic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *