Entrevistes

David de Haro: “Som uns afortunats de la costa que tenim”

Entrevista, a Dénia FM, amb el gerent de Mundo Marino
David de Haro, gerent de Mundo Marino / Alba Alborch

Amb més de 25 anys d’experiència en el turisme nàutic, Mundo Marino ha dissenyat un programa d’excursions i passejos en barca per la costa mediterrània, des de València, passant per Gandia, Dénia, Xàbia, Calp, Altea i fins i tot també per Màlaga.

En la capital de la Marina Alta, participa i col·labora en iniciatives educatives, com el projecte ‘Coneix el port de Dénia‘, de la Mesa Portuària Consultiva; i de conscienciació ambiental, com en els albiraments de cetacis.

El gerent de Mundo Marino, David de Haro, ha visitat el ‘primer café’ de Dénia FM, per a repassar aquestes iniciatives i col·laboracions, a més de profunditzar en diferents aspectes de la mateixa empresa.

De Haro ha ressaltat la importància de projectes com aquest de ‘Coneix el port de Dénia’, dirigit a estudiants de la ciutat, destacant que hi ha alumnes que han participat en anteriors edicions i que ja estan interessats a treballar en el món del mar.

Un altre aspecte ha sigut desmitificar que les activitats nàutiques siguen per a “l’elit”, incidint en els preus assequibles que poden trobar els seus clients tot l’any, per a participar en les seues excursions i experiències.

Amb De Haro també hem parlat sobre els albiraments de cetacis que es produïxen a finals de maig, el treball en col·laboració amb els Guardacostes i associacions de protecció el medi ambient, com Xaloc; així com en els protocols establits a l’hora d’aquests albiraments en la Reserva Marina del Cap de Sant Antoni.

Una altra iniciativa amb la qual col·laboren és en unes experiències al llarg de la costa de Dénia i Xàbia, en les que un historiador explica les pintures de Sorolla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *