Esports

Debut amb victòria per a la S. Valenciana Sub 12 en el Nacional de Fútsal

Els valencians amb Unay i Gerard del CD Paidos Dénia van véncer a Melilla per 5 a 3
Jugadors valencians celebrant el triomf / FFCV

El Pavelló Municipal Príncep d’Astúries de San Pedro del Pinatar es va omplir de passió i emoció amb la presència de nombrosos aficionats que van acudir a fer costat a la Selecció Valenciana masculina sub12 en el seu debut en el Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques Murcia 2024. El partit va començar amb un ritme frenètic, amb la selecció valenciana prenent la davantera en els primers segons gràcies a una jugada magistral d’Álex Jorrín del CD Exposició, qui va marcar després de rebre un enginyós passe de taló de Luis Santiago i batre al porter per davall en la seua eixida.

La dinàmica del joc va afavorir inicialment als valencians, els qui van ampliar el seu avantatge gràcies a un superb tret de Pau Jiménez del CD Vinaros FS que va trobar l’esquadra de l’arc rival. No obstant això, l’equip de Melilla no es va deixar intimidar i va començar a pressionar, aconseguint retallar distàncies abans del descans amb un gol d’Álvaro, que va aprofitar un moment de desorde en la defensa valenciana.

Malgrat jugar amb un home més per l’expulsió d’un jugador de Melilla, la Selecció Valenciana no va poder capitalitzar el seu avantatge numèric abans de l’intermedi, i es va veure obligada a patir en la segona mitat després d’un inici prometedor. El partit es va reprendre amb un nou gol d’Álex Jorrín, que semblava posar les coses en el seu lloc per als valencians, però Melilla va continuar lluitant i va posar el marcador 4-3, mantenint visca l’esperança fins als últims moments.

Va ser llavors quan va emergir la figura del porter Pedro Picazo, la intervenció clau del qual a segons del final va preservar l’avantatge de València. Pau Jiménez va tancar el marcador amb un gol en una porteria buida, segellant una victòria 5-3 que va ser tant un sospir d’alleujament com un motiu de celebració per a la Selecció.

Este emocionant inici de campionat deixa a la Selecció Valenciana amb bon sabor de boca i amb la vista posada en el pròxim partit contra Ceuta, esperant continuar amb el seu camí victoriós en el torneig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *