Successos

Extinguit l’incendi de vegetació a la Serra de Bernia

Els Bombers de la Diputació d'Alacant han intervingut per evitar danys materials
Panorámica de la Serra de Bernia / Redacció

El Consorci Provincial de Bombers d’Alacant ha intervingut en un incendi de vegetació en la pujada a la Serra de Bernia, a Altea, reportat a les 12:50 hores. La ràpida acció dels equips d’emergència ha permès controlar el foc abans que aquest afectés les vivendes properes. S’ha declarat la situació 1 del Pla d’Emergència d’Incendis Forestals (PEIF) a les 13:09, indicant el perill que suposava per als domicilis colindants.

A les 16:10 hores s’ha declarat com extinguit l’incendi per part dels Bombers de la Dip. d’Alacant.

Malgrat la complexitat de l’operació, no s’han reportat ferits ni danys materials. L’operatiu desplegat ha inclòs una Unitat de Comandament Jefatura (UMJ), una Bomba Urbana Pesada (BUP), dues Bombes Nodrisses Pesades (BNP) —una d’elles amb un equip compost per un sergent, un cap i cinc bombers del parc de Dénia— a més de dos mitjans aeris i tres Unitats de Bombers Forestals (UBF).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *