Província

Dénia augmentarà la freqüència de pas dels autobusos a Les Marines i Les Rotes en estiu

En vista que el nou contracte de transport públic no estarà adjudicat per a aqueixos mesos

L’Ajuntament de Dénia ha destinat una partida per a incrementar la freqüència d’autobusos de Les Marines i Les Rotes, en estiu; en vista que per aleshores encara no estarà adjudicat el nou contracte de transport públic.

També s’augmentarà la freqüència de la línia de l’Hospital, i es reforçarà el servei de taxi.

En concret, s’incrementarà la freqüència  d’autobusos de Les Marines i Les Rotes cada vint minuts, fins a les 23 hores; i la de l’hospital, cada hora.

Aquesta mesura es donava a conéixer en l‘últim Consell de Participació Veïnal, al qual assistiren representants de les associacions de veïns de Baix la Mar, Les Bassetes, Les Deveses i del Montgó; a més de representants dels grups polítics municipals.

Altres temes

A més del transport públic, des de la Federació d’Associacions Veïnals es posaven sobre la taula diferents temes d’interés per a la ciutat.

Era el cas de la nova reestructuració d’àrees sanitàries, per si pot afectar a la qualitat de l’atenció. Segons les informacions que disposa l’ajuntament, eixa reestructuració té un caràcter intern per al personal sanitari i, en principi, no hauria d’afectar al servei.

Un altre tema d’interés va ser la sequera que pateix la comarca i si pot afectar a la disponibilitat d’aigua potable en els pròxims mesos. Es va informar al Consell que des d’Aqualia s’ha descartat eixa possibilitat i que està assegurat l’abastiment a la població gràcies a la dessaladora, pous i a les obres que s’han realitzat per a reduir pèrdues i fugues.

Altres assumptes van ser la proliferació d’autocaravanes, la necessitat d’aportar arena a la platja del Blay Beach, els petards de falles i la necessitat d’aparcament públic en Deveses, entre altres.

Des de l’ajuntament es va informar de les obres previstes en 2024, com les de reurbanització del carrer de Sagunt i adjacents, el pla d’asfaltatge i la redacció dels projectes del Bosc de Diana i de la segona residència i centre de dia per a persones majors dependents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *