Esports

Dénia Barbarians va arrasar a casa al CR Elx (50-0)

Els dianenses amb esta victòria asseguren jugar el play off d'ascens
Moment del partit davant el CR Elx / Dénia Barbarians Rugby

En Camp de Rugbi del Poliesportiu de Dénia, el Dénia Barbarians va demostrar la seua superioritat en imposar-se amb un contundent 50-0 al CR Elx, assegurant d’esta manera la seua classificació per als playoffs d’ascens a 1a Divisió de la Comunitat Valenciana.

Des de l’inici, l’equip de Dénia va mostrar el seu enfocament i disposició per a dominar el joc, enfrontant-se a un equip que, malgrat l’adversitat, va lluitar amb tenacitat. La primera mitat del partit va ser testimoni d’una defensa sòlida per part dels locals, els qui van saber mantindre a ratlla als visitants. Al descans, l’avantatge era ja evident, sumant a més el preuat punt de prima defensiva.

L’estratègia de joc es va ajustar en la segona mitat, amb la incorporació de nous jugadors que, després d’un breu període d’adaptació, van contribuir a ampliar l’avantatge amb més assajos, culminant en l’aclaparador 50-0. Entre els destacats es troba el jove Othmane, autor d’un hattrick, seguit per Joel, Alex, Cristian, Franco i Juan en l’anotació, mentres que Ramiro i Joel es van encarregar de les conversions.

Els dianenses se centraran en la preparació per a la crucial trobada de quarts de final contra València RC, programat per al 7 d’abril a València, amb l’esperança de continuar la seua trajectòria triomfal.

Escola Rugbi

L’equip M16 de Dénia no va aconseguir superar al Abelles en la semifinal de lliga, malgrat haver dominat la temporada a la província d’Alacant. Per part seua, les categories inferiors van gaudir d’una jornada de trobades, ressaltant l’esperit de germanor característic del rugbi.

En l’àmbit femení, les representants del Dénia Barbarians en la Selecció Valenciana no van aconseguir avançar a la final en les seues respectives categories, però van demostrar gran tenacitat i esperit competitiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *