Esports

Dénia Básquet supera al CB Altea en un final electrizante (75-79)

Una victòria crucial anara de casa dianense que enfortix la seua posició en la lluita per l'ascens
Jugadors i afició dianense celebrant el triomf / Dénia BC

En un enfrontament carregat d’intensitat i amb la classificació en joc, l’equip Sènior Masculí Nacional de Dénia Básquet va aconseguir una victòria fonamental en la seua visita a Altea, un rival directe en la lluita per les posicions d’ascens. El partit, marcat per la ja tradicional rivalitat entre ambdós equips, va exigir el millor de cada jugador, mantenint un equilibri durant quasi tot l’encontre i resolent-se en els últims i frenètics minuts.

CB Altea, co-líder junt amb NB Alcoi i Adesavi, buscava consolidar la seua posició en la cima de la taula, mentre que Dénia apuntava a aprofitar els passos en fals de CB Benidorm i CB Moixent per a afiançar-se en la setena plaça i continuar la seua evolució com a equip, tal com ha demostrat en les recents jornades.

Des de l’inici, ambdós conjunts van mostrar una gran concentració i eficàcia, especialment en l’aspecte ofensiu, tancant el primer període amb un ajustat 19-17 a favor dels locals. La precisió d’Altea des de la línia de tres punts i en els tirs lliures, sumada a les càrregues de faltes sobre Dénia, va permetre als locals distanciar-se en el marcador abans del descans, moment en el qual els visitants van perdre al seu entrenador per acumulació de faltes tècniques.

Arrancant el segon temps amb una desavantatge de nou punts (50-41), els jugadors d’Eduardo Clavero van demostrar el seu caràcter i maduresa. Amb una organització exemplar i seguint al peu de la lletra el pla de joc establert, van començar a retallar distàncies, culminant amb un últim període on van aconseguir neutralitzar el joc interior d’Altea i disminuir l’efectivitat dels seus tiradors.

El desenllaç va arribar en l’últim minut de joc, on Dénia va saber capitalitzar cada oportunitat d’anotació, construint una avantatge decisiva que els va permetre segellar una victòria de gran valor moral i esportiu. Aquest triomf no solament reafirma la solidesa de l’equip sinó que també ofereix un impuls anímic tant per als jugadors com per a l’ampla afició que es va desplaçar fins a Altea per donar-los suport.

Amb aquest resultat, Dénia Básquet no solament consolida la seua posició en la taula sinó que també es perfila com un seriós contendient en la recta final de la lliga, mostrant una notable capacitat de superació i un esperit de lluita que promet emocions fortes en la carrera per l’ascens.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *