Esports

Les sèniors del Dénia BC van tancar temporada amb una derrota

Van perdre en la pista del CB Tavernes per 46 a 36 en un partit de baixa anotació
Jugadora dianense buscant el cércol rival / Dénia BC

L’equip Sènior femení de Dénia Básquet va concloure la seua participació en la competició de lliga, enfrontant-se en un partit sense conseqüències classificatòries contra CB Tavernes. Malgrat la derrota per (46-36), este partit va servir com a tancament d’un any on les jugadores de Juan Luis Pérez han demostrat la seua vàlua i adaptació l’any del seu debut en la categoria.

El partit no va tindre l’habitual nivell d’intensitat vist en xocs previs entre estos dos rivals, atés que CB Tavernes ja tenia assegurada la seua participació en la lluita per l’ascens a 1r Nacional, mentres que Dénia Básquet havia segellat la seua permanència setmanes arrere. Des del començament, les locals van prendre un lleuger avantatge en el marcador, però la igualtat va ser la tònica dominant durant tot el partit.

A pesar que va haver-hi moments en els quals Dénia Básquet va superar en joc al seu rival, la falta de precisió en moments clau i un baix percentatge en tirs lliures i triples van facilitar el treball a CB Tavernes. L’esforç de les visitants per revertir el marcador va ser constant, encara que finalment la victòria es va quedar a casa, amb un marge més ampli al final de la trobada del que va reflectir la dinàmica del joc.

En tancar la Lliga Autonòmica, el balanç per a Dénia Básquet és decididament positiu. L’adaptació a la categoria ha sigut exemplar, mostrant una evolució tan significativa que fins i tot van fregar la possibilitat de competir en les eliminatòries d’ascens durant la segona mitat de la temporada.

Sota la direcció de Juan Luis Pérez, l’equip ha guanyat una experiència inavaluable, preparant-se per a afrontar amb optimisme el seu pròxim any en la categoria. Amb la intenció de mantindre la major part de la plantilla actual, Dénia Básquet mira cap al futur amb l’esperança d’aprofitar l’aprenentatge d’esta temporada per a aconseguir majors assoliments en el pròxim curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *