Dénia Bàsquet tanca la lliga amb un triomf contundent davant CB La Vila (86-60)

Els dianenses centren la seua preparació per a mesurar-se al NB Torrent a la recerca de la Liga EBA
Eduardo Clavero amb els seus xics del Dénia BC / Dénia BC

L’equip de Dénia Bàsquet va culminar la fase regular de la lliga amb una victòria decisiva enfront del CB La Vila (86-60), en un partit que van dominar de principi a fi. Malgrat no jugar-se res en termes de classificació, els dirigits per Eduardo Clavero van mostrar la seua determinació de millorar el seu rendiment abans de les eliminatòries pel títol i el possible ascens a la Lliga EBA.

Des del començament, Dénia BC va imposar un ritme alt, destacant tant en defensa com en atac. El primer temps va ser una demostració de força, deixant al CB La Vila sense respostes i amb un marcador de 43-21 al descans. Este avantatge inicial va desmotivar qualsevol intent de reacció per part de l’equip visitant.

En la segona mitat, la superioritat dianense es va fer encara més evident. Van estendre l’avantatge més enllà dels trenta punts, mostrant una solvència i confiança notables en cada jugada. Encara que en l’últim quart els visitants van aconseguir retallar la diferència, el partit ja estava decidit.

L’afició dianense va celebrar la cohesió i el moment òptim que travessa l’equip al tancament de la temporada. El pròxim desafiament serà contra NB Torrent en el pavelló Joan Fuster, on es disputarà el partit d’anada dels huitens de final del Campionat de 1a divisió Nacional. Malgrat ser els segons classificats del grup A i favorits per al partit, Dénia està preparada per a enfrontar-se a un rival exigent i aprofitar la seua experiència en fases finals.

Amb l’objectiu d’ascendir a la Lliga EBA en l’horitzó, Dénia Bàsquet es troba motivat i llest per a competir al més alt nivell en les eliminatòries, confiant en les seues possibilitats i en el suport incondicional de la seua afició.