Societat

Dénia recula la zona d’aparcament entre l’Helios i El Pegolí

La intenció és evitar caiguda de vehicles a la mar, l'acumulació d'autocaravanes i la protecció d'una zona de microreserva
Zona d'aparcament entre els restaurants Helios i El Pegolí / Tino Calvo

L’Ajuntament de Dénia ha reculat la barrera de la zona d’aparcament entre els restaurants Helios i El Pegolí.

L’actuació, que ja ha finalitzat, ha consistit en la col·locació de pals de fusta i cordes diversos metres més cap a dins, d’on estava inicialment. Amb aquesta mesura es pretén evitar caigudes de vehicles al mar en intentar aparcar, com ha ocorregut en alguna ocasió, a més d’evitar l’acumulació d’autocaravanes, i delimitar la zona de microreserva de flora que hi ha en aquesta zona, perquè no siga trepitjada per les persones; com explica el regidor de Platges, Pepe Doménech.

Després de rebre el preceptiu permís del servei de Costes, les actuacions van començar dimarts i han finalitzat el divendres. Doménech assenyala que ara els vehicles podran aparcar, però en cordó.

L’edil reconeix que hi ha hagut queixes veïnals de l’acumulació d’autocaravanes en primera línia de Les Rotes, i en acudir al lloc, es va observar que estava, a més, aquesta zona de microreserva i d’ací l’adopció d’aquesta actuació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *