Província

Cultura Sostenible Dénia denuncia la falta de neteja d’assuts a la Marina Alta

El col·lectiu alerta sobre el deficient servei de neteja viària després de trobar deixalles sense recollir prop del tanatori de Dénia
Deixalles prop del tanatori de Dénia / Cultura Sostenible Dénia

El col·lectiu Cultura Sostenible Dénia ha expressat la seua preocupació als micròfons de Dénia FM pel que consideren un inadequat servei de neteja d’assuts als camins de la Marina Alta. Malgrat que es va dur a terme una neteja en l’assut situat a la carretera propera al tanatori de Dénia, els residus acumulats no van ser retirats, deixant la zona en un estat lamentable, segons indiquen des de l’organització.

“Quin tipus d’empresa fa estos treballs sense encarregar-se de recollir el desordre generat?”, qüestionen des de Cultura Sostenible Dénia, qualificant el servei de “precari” i “vergonyós”. Ressalten que, a més de retirar la malesa, és fonamental eliminar les deixalles per mantindre les vies en condicions òptimes.

Este incident, lluny de ser un cas aïllat, segons Cultura Sostenible Dénia, reflecteix una problemàtica més àmplia a la Marina Alta i, per extensió, a la Comunitat Valenciana, on “hi ha milers de quilòmetres de carreteres plenes de deixalles sense netejar“, segons denuncien des del col·lectiu. Aquesta situació no només afecta l’estètica de la comarca, sinó també a la seua sostenibilitat i al benestar dels seus habitants, subratllant la necessitat d’una gestió més eficient i responsable en els serveis de neteja viària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *