Sanitat

El PP de Calp alça la veu contra la possible desaparició del servei d’ambulàncies

Els populars expressen preocupació per la licitació del servei preventiu i ofereixen suport per mantenir la col·laboració amb la Creu Roja
Ambulancia / Redacció

El PP de Calp ha expressat preocupació davant l’amenaça de deixar els ciutadans de Calp sense servei d’ambulància. Això prové de les últimes declaracions de la regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Calp, Itziar Doval, en el Ple ordinari de març, on es va explicar que es pretén licitar el servei preventiu d’ambulància, la qual cosa interpreten, els populars, com deixar sense ambulància al municipi.

El partit popular de Calp manifesta que no és suficient comptar amb ambulàncies només en situacions concretes. Expliquen que és necessari tenir disponible una cobertura ininterrompuda i immediata d’aquest servei.

Des del PP es mostra preocupació per la finalització de la relació contractual amb la Creu Roja Espanyola. Tant és així que han oferit els seus vots per a tirar endavant el pagament de les factures i continuar així amb la relació i amb el servei d’ambulàncies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *