Esports

Derrota del CD Dénia davant La Nucia CF per 3 a 2

Els dianenses van caure davant a un jove equip que va fer un pas de gegant per a la permanència
Sirerol lluitant una pilota amb dos jugadors de La Nucia CF / Javier Zamora

El CD Dénia va enfrontar un difícil repte anit en el camp Camilo Cano de La Nucia, resultant en una derrota per 3 a 2 contra un equip que lluita per allunyar-se dels llocs de descens. Els locals van demostrar la seua urgència des de l’inici, imposant un ritme alt i dominant la possessió, mentre que el CD Dénia es va mantindre ferm defensivament.

El primer gol va arribar de la mà de Borja abans de la mitja hora, la qual cosa va impulsar als locals. No obstant això, la resposta dels visitants no es va fer esperar, i Aitor Coronado va trobar l’empat en un moment crucial, just abans del descans, revitalitzant les esperances dianenses.

En reprendre el joc en la segona mitat, La Nucia CF va reprendre el seu domini, i Borja novament va deixar la seua marca en el partit amb un altre gol que va tornar a posar als locals en avantatge. Juanjo Antolí, tècnic del CD Dénia, va fer canvis tàctics, incloent-hi a Nano en l’atac, en un intent per reviure l’ímpetu ofensiu de l’equip.

Malgrat els esforços dianenses, La Nucia CF es va mostrar còmoda i va ampliar el seu avantatge gràcies a un gol de Galiana en els moments finals del partit. No obstant això, els visitants no es van donar per vençuts i van aconseguir reduir la diferència en el marcador amb un gol de Panucci en el minut 90, establint el 3-2 final.

Amb esta derrota, el CD Dénia seguix en una posició precària, amb els llocs de descens aguaitant només set punts per davall i amb els rivals directes tenint encara un partit pendent en esta jornada. La lluita per la permanència continua sent intensa i cada punt serà vital en les jornades restants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *