Derrota per la mínima del Dénia BC a Benidorm (73-71)

Els dianenses no van poder mantindre el seu avantatge inicial en una jornada sense implicacions classificatòries
Bernardo Sanz amb la pilota / Dénia BC

En la penúltima jornada de la lliga regular, Dénia BC  no va aconseguir conservar el seu avantatge en un partit disputat a Benidorm, on tots dos equips, ja sense aspiracions classificatòries, van buscar tancar la seua participació amb una victòria. Dénia Basquet va començar dominant el partit amb una notable ofensiva que els va permetre tancar el primer període amb un marcador favorable de 22-30.

El segon quart, no obstant això, va ser decisiu per al canvi de dinàmica. Els jugadors d’Eduardo Clavero es van veure prompte en problemes de faltes, mentre que Benidorm augmentava la seua intensitat defensiva i la seua eficàcia en els llançaments. Esta combinació va resultar en una remuntada que va deixar el marcador en 43-42 al descans.

Després de l’intermedi, Dénia Basquet va intentar reprendre el control del partit, aconseguint mantindre’s per davant en finalitzar el tercer quart amb un marcador de 55-60, gràcies en part a una resistència frenada només pel precís tir de tres punts de l’equip local.

L’últim quart va ser una batalla intensa i parella, on tots dos equips van tindre oportunitats de segellar el partit. El partit es va decidir en els moments finals on l’equip de Benidorm va demostrar major encert en els tirs crucials, assegurant-se la victòria a casa i deixant a Dénia BC amb una derrota per 73-71 en un partit on, malgrat la falta de conseqüències en la classificació, tots dos contendents van lluitar amb la màxima obstinació.