Desenllaç amarg per a la Selecció Valenciana Sub-12 davant Ceuta (2-4)

L'emoció es va prolongar fins a l'últim minut del partit quan va arribar el quart gol de Ceuta
Selecció Valenciana *Sub 12 de futbol sala a Múrcia / FFCV

L’equip masculí  sub-12 de la  Selecció Valenciana de fútbol sala va enfrontar un dur revés en la segona jornada del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques a Múrcia, perdent 4-2 contra un formidable equip de Ceuta. El Pavelló Municipal Príncep d’Astúries de San Pedro del Pinatar, que serà l’escenari de la crucial batalla de demà contra Galícia, va presenciar un dol intens que es va decidir en els moments finals.

La partida no va començar bé per a la Selecció, que va patir un començament desastrós. Ceuta va aprofitar este avantatge inicial, marcant dos gols ràpids en els primers dos minuts, amb Erick obrint el marcador seguit ràpidament per Chellaf. Este inici fulgurant va posar a la Selecció en una posició complicada des del principi.

No obstant això, els joves valencians van mostrar resiliència. A través d’una jugada ben treballada en un córner, Pau Jiménez va trobar l’espai necessari per a marcar i reduir el desavantatge a 2-1. La igualada semblava a l’abast amb múltiples ocasions creades, però Ceuta també amenaçava amb augmentar el seu avantatge.

La tensió es va mantindre fins al final de la primera mitat quan  Martínez va ser derrocat dins de l’àrea, resultant en un penal. Álex Jorrín va assumir la responsabilitat i va convertir amb seguretat, anivellant el marcador just abans del descans.

Malgrat l’esforç i les oportunitats, la Selecció no va poder sostindre l’ímpetu en els minuts finals, on Ceuta va aprofitar per a marcar dos gols més, inclòs un de Eloy que va resultar ser decisiu. El gol final de Erick en l’últim minut va consolidar el resultat, deixant a la Selecció Valenciana amb la necessitat imperiosa d’una victòria en el seu pròxim partit per a mantindre vives les esperances de classificació.