Successos

Detingut a Dénia quan intentava portar a Eivissa cocaïna amagada al maleter del vehicle

A més del vehicle utilitzat i de dos dispositius de telefonia mòbil, s'ha intervingut 1,098 kg de cocaïna

La Guàrdia Civil, dins dels servicis que realitza en els embarcaments i desembarques en el Port de Dénia, ha detingut a un home com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. El Jutjat de Guàrdia de Dénia ha decretat el seu ingrés a la presó provisional sense fiança per estos fets.

El passat 17 d’abril, quan components de la Patrulla Fiscal i Fronteres de Dénia realitzaven un servici de Resguard Fiscal en el Port de Dénia, centrat en la supervisió dels embarcaments i desembarques dels ferris, durant este servici, es va produir un succés destacat que evidencia el compromís de la Guàrdia Civil en la lluita contra el tràfic de drogues.

Durant una inspecció de rutina a un vehicle amb destinació a Eivissa, ocupat únicament pel seu conductor, els agents van observar uns certs indicis que van alçar sospites. Este fet va conduir a una inspecció més minuciosa que va revelar una modificació artesanal en el fons del maleter de l’automòbil, creant un espai estanc.

Va ser en este moment, quan els agents es van adonar que l’interior del maleter del vehicle es trobava ple d’una sèrie de caixes amb objectes relacionats amb l’àmbit de l’hostaleria i davall d’estes, com el fons havia sigut modificat de manera artesanal obtenint un buit estanc.

Davant la negativa del conductor a col·laborar, els agents, mitjançant una mola angular i altres ferramentes, van procedir a obrir el doble fons del maleter, trobant en el seu interior un paquet embolicat amb una substància blanca.

Una vegada realitzat el pesatge i anàlisi de la substància, els agents van confirmar les seues sospites, es tractava de 1,098 quilograms de cocaïna.

El conductor del vehicle, un ciutadà colombià de 36 anys i resident a Madrid, va ser detingut immediatament sota la sospita de cometre un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. L’individu, juntament amb la droga confiscada, el vehicle utilitzat i dos dispositius de telefonia mòbil trobats, van ser entregats a les autoritats judicials pertinents.

Després de comparéixer davant el Jutjat de Guàrdia de Dénia, es va decretar el seu ingrés a la presó provisional comunicada sense fiança. Esta actuació reforça el compromís de la Guàrdia Civil en la lluita contra el tràfic de drogues i subratlla la importància de la col·laboració entre les diferents forces i cossos de seguretat en la prevenció i combat d’esta mena d’activitats criminals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *