Successos

Detingut, a Dénia, un perillós sicari colombià

El fugitiu, anomenat 'Juan Diablo', està implicat en nombrosos delictes violents, pels quals les autoritats colombianes demanen 42 anys de presó
Un moment de la custòdia del detingut / Policía Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a un fugitiu buscat per les autoritats judicials de Colòmbia per la presumpta comissió de nombrosos delictes violents.

El fugitiu, apodat ‘Juan Diablo‘, és membre del grup criminal ‘Los Lobos‘ que actua en el municipi de Tuluá, Valle del Cauca (Colòmbia).

El detingut seria l’encarregat, presumptament, d’ordenar i cometre els robatoris i diferents segrestos, extorsions, tortura, accés carnal violent, així com la desaparició forçada de diferents ciutadans del municipi colombià. Per tot això, les autoritats judicials colombianes sol·liciten una pena de 42 anys de presó.

La investigació es va iniciar quan, a través d’INTERPOL, els agents van rebre una comunicació sobre la possible presència del fugitiu a Espanya. Després de diverses gestions es va tindre coneixement que el fugitiu podria trobar-se en el municipi de Dénia.

Atès el perfil perillós i violent del fugitiu, es van iniciar gestions urgents tendents a l’averiguació d’un possible domicili, aconseguint localitzar i detindre de manera immediata al fugitiu en la localitat.

El detingut va passar a disposició del Jutjat Central d’Instrucció en funcions de guàrdia de l’Audiència Nacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *