Successos

Un home detingut a Dénia per agressió greu amb arma blanca

La Policia Nacional arresta un home de 34 anys acusat de temptativa d'homicidi després de ferir greument un jove en una batussa nocturna
Policia / Redacción

Agents de la Policia Nacional han detingut a la localitat de Dénia a un home que, després d’una baralla, va agredir amb una arma blanca a un altre home, causant-li lesions al pit, de les quals va haver de ser ingressat a la Unitat de Cures Intensives de l’hospital de la localitat.

Els fets van tindre lloc prop de la zona d’oci de la localitat a altes hores de la matinada, sent posats en coneixement de la mateixa víctima a una patrulla de Seguretat Ciutadana que es trobava de servei.

La víctima, un jove de 19 anys, es trobava al carrer junt amb diversos amics quan en un moment donat se li van acostar tres homes i després d’una discussió un d’ells li va assenyalar quatre punyalades al tors esquerre. Després de l’agressió soferta, la víctima es va allunyar corrent del lloc fugint del seu agressor i trobant-se per les immediacions a una dotació policial i informant-los del que havia ocorregut.Immediatament, els agents van atendre la víctima que presentava diverses ferides punxants a l’altura del pit esquerre i van sol·licitar ajuda dels serveis sanitaris, que després d’acudir i donar una primera assistència a la víctima, va ser traslladada a l’hospital.

Encara que el presumpte autor dels fets va aconseguir fugir del lloc, els agents van realitzar una batuda per la zona i van recollir manifestacions tant de la víctima com dels testimonis que allí es trobaven respecte a les característiques físiques del presumpte autor. Davant tot el succeït, es va iniciar una investigació per part d’agents de Policia Judicial, els quals van fer diverses gestions que van permetre la identificació del presumpte autor que va ser reconegut tant per la víctima com pels testimonis presencials dels fets. Les gestions encaminades a la localització del presumpte autor també van donar un resultat positiu i els agents van obtenir ubicar un domicili on es trobava ocult, establint un dispositiu de vigilància al voltant del lloc que va permetre la seua detenció. El detingut, de 34 anys, amb antecedents per fets de característiques similars, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa, sent posat a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia de la localitat de Dénia, decretant-se el seu ingrés a presó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *