Successos

Detinguts els presumptes autors d’un robatori amb força en un col·legi de Dénia

Gràcies a la ràpida intervenció de les patrulles, els suposats autors, un d'ells menor, no van poder sostraure cap objecte
Comissaria de la Policia Nacional de Dénia / Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut als presumptes autors d’un robatori amb força en un col·legi a Dénia.

Gràcies a la ràpida intervenció de les patrulles de seguretat ciutadana, els autors no van poder sostraure cap objecte. Els detinguts van ser localitzats “in fraganti” al mateix lloc on estava ocorrent el robatori, sent un d’ells menor d’edat.

Els fets van ocórrer a la vesprada quan l’alarma de seguretat de les instal·lacions d’un col·legi de Dénia es va activar, al detectar moviment en una de les zones de formació professional.

Ràpidament diversos indicatius de Policia Nacional es van desplaçar al lloc. Allà van poder localitzar a un home que semblava estar vigilant en els afores del centre, mentre manipulava un telèfon mòbil. També van poder localitzar a un testimoni, el qual va aportar més dades sobre el robatori.

La Policia Nacional va activar el dispositiu específic per aquest tipus de delictes, establint un setge de tancament sobre les instal·lacions del col·legi. Van poder localitzar a un altre dels presumptes autors en una de les façanes de l’edifici, aconseguint interceptar-lo mentre intentava fugir de l’escena.

En aquest moment es va descobrir que, aquest segon presumpte autor, era un home menor d’edat. Els agents policials van continuar realitzant indagacions investigatives per al total esclariment del robatori, aconseguint aportar més dades sobre el delicte, arribant a recollir imatges gravades per les càmeres de seguretat del col·legi i testimonis que havien vist com dos joves havien saltat el tancat del centre. Van poder realitzar una petita inspecció investigativa, veient els llocs d’accés i els possibles danys al lloc.

Gràcies a totes les dades recopilades es va poder saber que els presumptes autors no havien aconseguit emportar-se res de les instal·lacions i es van aconseguir proves clares per a relacionar als dos homes detinguts amb el robatori amb força al col·legi.

La Policia Nacional va posar els fets en coneixement del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia de Dénia i de la Fiscalia de Menors d’Alacant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *