Oci i temps lliure

Ondara anticipa la celebració del Dia del Llibre amb una fira familiar plena d’activitats culturals

Contacontes, música en viu i la presència de Jovi Lozano-Seser marquen una jornada dedicada a fomentar la passió per la lectura
Dia del Llibre Ondara / La Veu d'Ondara

El pròxim diumenge 21 d’abril, l’Ajuntament d’Ondara organitza, anticipant-se a Sant Jordi, una jornada lúdica i educativa al voltant del món del llibre i l’editorial. La Fira del Llibre 2024, que tindrà lloc a l’edifici del Prado des de les 11:00 hores, comptarà amb activitats com contacontes, música en viu i la presentació de l’últim treball de Jovi Lozano-Seser, guardonat amb el Premi Isabel de Villena 2023.

Cartell Dia del Llibre Ondara | Veu d’Ondara

La jornada s’iniciarà amb el contacontes “Miguelita i el mag” a càrrec de Les Rodamons, seguit d’un concert de la Nanets Band, pensades per al gaudi dels més menuts. A més, l’estand de la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer oferirà coques i pastissets de les 11:00 a les 14:00 hores.

Dia del Llibre Ondara | Veu d’Ondara

Dilatando Mentes, editorial i llibreria local, exposarà un ampli catàleg de llibres de diversos gèneres i organitzarà un espai per als jocs de taula i signatures d’autors. Destaca la participació de l’escriptor ondarenc Jovi Lozano-Seser, qui signarà exemplars i presentarà el seu nou llibre “Assegut a la dreta del pare”, amb un recital de Marta Fornali que busca innovar el format de les presentacions literàries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *