Societat

Torna un any més la iniciativa ‘1 llibre x 1 quilo’ a UNED Dénia

El 23 d'abril es durà a terme l'intercanvi solidari de llibres per aliments no peribles
Feria del Llibre / UNED

Els centres de la UNED de Dénia i Benidorm han organitzat, un any més, l’esdeveniment solidari “1 llibre x 1 quilo” amb motiu del Dia Internacional del Llibre que se celebra el 23 d’abril. La iniciativa serà la dotzena edició per a la UNED Dénia i l’onzena per a UNED Benidorm, que organitzarà l’esdeveniment el divendres 26 d’abril.

La jornada començarà a les 10:00 hores i es prolongarà ininterrompudament fins a les 20:00 hores, a l’entrada de la Casa de Cultura, on té la seu la UNED. Per poder dur a terme aquest esdeveniment durant tot el dia, es busca la col·laboració de voluntariat que participe en el muntatge i desmuntatge dels stands i, d’altra banda, per atendre els que visiten l’esdeveniment, fonamentalment xiquetes i xiquets, i acabar amb l’organització dels aliments.

Per participar com a voluntari es pot contactar amb la secretaria del centre UNED de Dénia. No obstant això, la participació més important, segons indiquen des del centre, és la de l’intercanvi solidari el dia de l’esdeveniment aportant un quilo de qualsevol aliment no perible o productes d’higiene personal, a canvi d’un llibre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *