Esports

Digne comiat de la S. Valenciana Sub 14 guanyant a Canàries (0-4)

El dianense Roque va ser un dels destacats en este partit
Selecció Sub 14 dirigida per José Luis Mengual / FFCV

La Selecció Valenciana Sub-14 de fútbol sala va tancar la seua participació en el Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques a Múrcia amb una actuació digna i compromesa. Encara que l’oportunitat d’avançar a les semifinals ja era remota, els joves jugadors van mostrar la seua qualitat i determinació fins a l’últim minut.

Durant este període, diversos jugadors com JuliánMoha i Carlos van tindre oportunitats clares per a augmentar el marcador, però va anar Julen Fuentes, el capità de la Selecció, qui finalment va marcar el 0-4 a cinc minuts del final. Este gol no sols va segellar la victòria del dia, sinó que també va representar el quart gol de Fonts en el torneig, destacant el seu paper crucial per a l’equip.

No obstant això, les notícies provinents de l’altre pavelló no oferien esperances. Múrcia, jugant simultàniament contra Ceuta, estava guanyant el seu partit, la qual cosa efectivament eliminava qualsevol possibilitat que la Selecció Valenciana avançara a les semifinals.

Mengual seguint atentament el joc | FFCV

Malgrat l’eliminació, els valencians dirigits per José Luis Mengual van lluitar amb tenacitat i no va deixar de competir en cap moment, demostrant el seu esperit i cohesió com a equip. Es van acomiadar del campionat amb el cap alt, havent deixat una impressió positiva tant en el terreny de joc com en l’esperit esportiu demostrat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *