Política

Gerard Fullana dimiteix com a regidor de l’Ajuntament de Xaló

El polític decideix centrar-se en les Corts Valencianes i la seua vida familiar, passant el relleu a Cornelia Lekkerke
Gerard Fullana / Redacción

Gerard Fullana ha presentat la seua dimissió com a regidor de l’Ajuntament de Xaló aquest mes d’abril. En la seua acomiadament com a membre de la corporació, ha volgut “agrair enormement als xaloners i xaloneres el seu suport, que m’ha permés treballar per a ells aquests anys. Ha sigut un plaer i un honor. No hi ha tasca més representativa i gratificant per a un càrrec polític que dedicar temps al futur del poble on viu”.

Fullana anuncia la seua renúncia amb l’objectiu de “dedicar més temps a la meua labor de representació en les Corts Valencianes i a qüestions personals com la família. A més, és un bon moment per a donar pas a altres companys i companyes de la formació que tindran més temps i noves idees per a treballar des del govern municipal pel futur del meu poble”.

Cornelia Lekkerkerk, qui ja va ser regidora de Compromís durant les legislatures de 2015 a 2019 i de 2019 a 2023, el substituirà en la corporació municipal. En els pròxims dies s’anunciarà la reestructuració de les delegacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *