Esports

Dimitrov i Gil van viure un dur Campionat d’Europa de Kayak de Mar

Els palistes del RCN Dénia van aconseguir destacades posicions en una regata marcada pel mal temps
Maik Dimitrov al costat de Toni Gil / RCN Dénia

Mark Dimitrov i Toni Gil, palistes del Real Club Nàutico Dénia, van estar participant en el Campionat d’Europa de kayak de mar celebrat a l’illa de Terceira a les Azores, Un bell paratge en què els dianenses van trobar un clima variable que va dificultar molt el desenvolupament de la competició.

En la primera jornada van tindre lloc els entrenaments oficials i la recollida de dorsals, però les condicions meteorològiques adverses van obligar a posposar les competicions d’aquest dia. La jornada va concloure amb la cerimònia d’obertura del campionat, prometent emocions per a la resta de dies.

En el segon dia, el comité de regata va prendre la decisió de modificar el recorregut de les proves, reduint-lo de 25 km a 12 km, i traslladant-ho a una zona considerada segura a causa de la presència d’ones de més de tres metres, vents de 40 nusos i una densa boira que reduïa la visibilitat.

Malgrat les difícils condicions, els representants del Real Club Nàutic Dénia van destacar: Toni Gil va aconseguir la desena posició en la categoria sub-23, i Maik Dimitrov es va col·locar en la catorzena, resultats impressionants donada l’alta competitivitat de l’esdeveniment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *