Festes

Dotze ramaderies actuaran en les Festes Populars de Sant Jaume d’Ondara 2024

Enguany es commemora el 20 aniversari de l’Associació Cultural Taurina 'Joia Llevantina d’Ondara'
Presentació cartell ramaderies / Ajuntament d'Ondara

Dotze ramaderies participaran en les festes populars de Sant Jaume d’este any 2024 a Ondara.

El regidor de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, Jordi Ruiz, conjuntament amb Javi Gómez, en representació de l’Associació Cultural Taurina ‘Joia Llevantina d’Ondara’, han presentat un avanç de la programació de les Festes Populars de Sant Jaume d’Ondara, que se celebraran del 19 al 27 de juliol 2024.

En concret, han presentat les diferents ramaderies que enguany actuaran a la població en els actes taurins de les festes populars. Segons han anunciat, les ramaderies que enguany es podran gaudir en la programació taurina d’Ondara són les següents: Capota (Vila-Real), Vicent Benavent (Quatretonda), Asensi (Orba), El Salero (Montserrat), Els Coves (Pedreguer), La Paloma (Xaló), Gregorio de Jesús (Sueca), La Templanza (Calp), M.A. Mínguez (Set Aigües), La Hermandad (Xàbia) , Hermanos Cali (Moixent) i Alberto Garrido (Oropesa). El Regidor de Festes, Jordi Ruiz, ha remarcat positivament el fet de poder comptar amb totes les ramaderies existents a la província d’Alacant, així com altres de gran importància de València i Castelló.

Cal destacat que enguany 2024 es commemora el 20 aniversari de l’Associació Cultural Taurina ‘Joia Llevantina d’Ondara’, i el seu representant, Gómez, ha destacat que «estem a tan sols 4 mesos de donar inici a les nostres festes de Sant Jaume i no podem esperar més», afegint que «hem preparat una programació junt a la regidoria de Festes amb especial afecte pel nostre 20 aniversari, amb 12 ramaderies diferents; entrades de bous, concursos, desafiaments, vaques enfundades, solta de jònecs i carretons per als més menuts», assegurant que «l’emoció i l’èxit estan garantits amb aquesta fusió de festa i tradició».

Per la seua banda, Ruiz ha recordat que «ja queda menys per a les nostres esperades festes de Sant Jaume», i que un dels plats forts, any darrere any, són els actes taurins, que s’organitzen conjuntament per la regidoria de Festes i Tradicions i l’Associació Cultural Taurina ‘La Joia Llevantina’; també ha manifestat que «és un plaer comptar amb la gran ajuda de l’ Associació Cultural Taurina, amb ells i elles es més fàcil portar endavant la programació taurina i que tot isca segon l’establert».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *