Esports

Duro correctiu per a la UD Calpe en L’Olleria (3-0)

Amb esta derrota els calpins perden el tercer lloc en la classificació
Jugadors de la UD Calp envoltant al seu entrenador / Javier Zamora

La UD Calpe va enfrontar un dur revés en la seua lluita per la promoció d’ascens en caure derrotat 3-0 contra L’Olleria CF, un equip que va mostrar major determinació i va aprofitar les seues oportunitats en un partit clau de la temporada. Amb els resultats de la jornada, UD Calpe ha perdut la preuada tercera posició, caient darrere de Redován CF i CD Olímpic Xàtiva en la classificació.

Des del començament de la trobada, L’Olleria va demostrar la seua intensitat i desitjos d’allunyar-se dels llocs de descens. La diferència en la taula no es va reflectir en el camp, ja que els locals van pressionar i van crear les millors oportunitats. Un córner primerenc rematat per Cotaina va posar en serioses complicacions al porter Andrada, qui a penes va aconseguir buidar el perill.

Els locals van mantindre la pressió i, després d’uns minuts de joc més equilibrat, Bernat va obrir el marcador aprofitant un rebutge del meta calpí. La UD Calpe, desconcertada pel gol, no va aconseguir reaccionar i es va retirar al descans amb un 1-0 en contra.

El començament del segon temps va oferir un breu moment d’esperança per a Calp amb una rematada perillosa de Paolo, però el porter local va estar a l’altura amb una destacada intervenció. La situació es va complicar encara més per a Calp quan Francesc va transformar un penal concedit per mans d’un defensor, posant el marcador 2-0.

Sense tot just temps per a assimilar el segon gol, L’Olleria va segellar la victòria amb un tercer punt de Tormo, qui va finalitzar una excel·lent jugada de Bernat. Amb el 3-0, el partit va quedar efectivament decidit, deixant a la UD Calpe sense resposta i clarament superats per un rival directe que va jugar un dels seus millors partits de la temporada.

Esta derrota suposa un colp significatiu per a la UD Calpe, que després de mantindre’s durant diverses jornades en la tercera posició, ara es veu superada i amb la necessitat de reavaluar la seua estratègia per a les jornades finals si vol recuperar el seu lloc en la zona de promoció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *