Medi ambient

Calp comptarà amb ecoparc mòbil tots els dissabtes

El servei començarà aquest 20 d'abril al carrer Finlàndia, facilitant la recollida de residus no admesos en contenidors habituals
Ecoparc mòbil / Redacción

El Consorci Mare iniciarà el servei d’ecoparc mòbil a Calp a partir del pròxim dissabte. L’ecoparc mòbil oferirà servei tots els dissabtes de 9:00 a 13:00 hores al carrer Finlàndia, que es prepararà i tancarà al trànsit rodat per a aquest propòsit.

Ecoparc mòbil | Aj. Calp

A l’ecoparc es podrà dipositar tot allò que no es pot deixar en els contenidors de carrer habituals: oli usat, cartutxos de tinta, bateries i piles, petits aparells elèctrics, bombetes, fluorescents, radiografies, metalls, pneumàtics, pintures, plàstics… són només exemples de tot allò que la ciutadania pot reciclar en aquests punts.

Ecoparc mòbil | Aj. Calp
Ecoparc mòbil | Aj. Calp

Amb aquesta mesura es pretén que la ciutadania tinga al seu abast facilitats per a poder separar els residus correctament, dipositar-los en els llocs adequats per a la seua correcta gestió i ajudar així al cuidat del medi ambient i a complir els objectius que marca la normativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *