Esports

El CD Dénia busca la tranquil·litat davant la UD Tavernes

En les files dianenses es perden este partit per sanció, Zazo i Carlos Ribes
Carlos Ribes traient un corner / Javier Zamora

Partit important per a este diumenge, en el camp Diego Mena, a les 17 hores entre el CD Dénia i la UD Tavernes, sota la direcció del col·legiat López Larrosa.

L’equip local, dirigit per Juanjo Antolí, afronta una jornada decisiva que podria aplanar el seu camí cap a tranquil·litat en les últimes tres dates del campionat, on la pressió seria alta, en cas de derrota, atés que només comptaran amb un partit més a casa.

Per als dianenses, el triomf és essencial per a assegurar una posició més còmoda en la taula, especialment quan es mesuraran a un rival com la UD Tavernes, que històricament es mostra especialment motivat en les seues visites a Dénia. Encara que les possibilitats d’aconseguir la tercera plaça, que permetria disputar la promoció d’ascens, semblen mínimes per als visitants, la lluita pels tres punts promet ser intensa.

El desafiament per a Antolí s’acreix en haver de planificar l’encontre sense dos pilars fonamental, Zazo i Carlos Ribes, tots dos sancionats per a este partit. Estes absències obligaran el tècnic a reajustar la seua alineació habitual, buscant mantindre l’equilibri i l’efectivitat en el camp.

Amb la temporada en la seua recta final, cada partit i cada punt es convertix en decisiu per a les aspiracions del CD Dénia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *