Esports

El CD Dénia cerca consolidar la permanència en la seua visita a La Nucia

Un partit crucial per a allunyar-se del descens en la Lliga Comunitat
Salutació inicial entre jugadors del CD Dénia i La Nucia / Javier Zamora

El CD Dénia s’enfrontarà a un partit vital este divendres en el camp “Camilo Cano” de La Nucia, on buscarà una victòria a les 20 hores que podria ser decisiva per a la seua permanència en la Lliga Comunitat. L’equip, dirigit per Juanjo Antolí, arriba a la trobada amb la moral alta després del seu sòlid acompliment contra el líder CF Benidorm en la seua última presentació.

La setmana ha transcorregut sense contratemps per al conjunt de Dénia, que haurà d’adaptar-se a la gespa natural de l’estadi de La Nucia, una variant respecte a la seua habitual superfície artificial d’entrenament i joc. Antolí es mostra optimista i espera comptar amb una plantilla completa per al xoc, recuperant a jugadors clau com Nano i Zazo, que no van estar disponibles el diumenge passat. La pitjor notícia per al tècnic és l’absència de Ferrán Molina que per sanció es perd el partit

L’equip local, per part seua, arriba al partit amb un impuls anímic després d’aconseguir una important victòria a casa de l’Hèrcules. Malgrat el seu recent èxit, La Nucia es manté cautelosa, conscient que només li separen tres punts del descens.

Per al CD Dénia, aconseguir un triomf en este enfrontament no sols sumaria punts vitals en la seua lluita per la permanència, sinó que també serviria per a distanciar a un rival directe en la taula, consolidant la seua posició fora de la zona de descens. Este partit es perfila com un moment definitori per a la temporada de l’equip de la Marina Alta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *