Província

Els infantils del CB Joventut Xàbia 17 Lives a semifinals

Els xics que entrena Óscar Mayordomo van véncer al TAU Castelló (62-58)
Plantilla infantil del CB Joventut Xàbia 17 LIVES a Castelló / CB Joventut Xàbia

En un emocionant cap de setmana de bàsquet, l’equip infantil masculí CB Joventut Xàbia 17 LIVES, dirigit per Óscar Mayordomo, va aconseguir una classificació històrica per a les semifinals de la categoria preferent després d’enfrontar-se al TAU Castelló en els quarts de final (62-58).

L’anada, disputada a casa, va ser un espectacle d’habilitat i determinació on els joves xabieros van dominar àmpliament, arribant a tindre un avantatge de 26 punts durant el partit i tancant-lo amb una sòlida diferència de 16 punts, 71-55. No obstant això, l’equip era conscient que el desafiament a Castelló seria complicat.

Com es preveia, la volta va estar plena de tensió i desafiaments. El TAU Castelló va igualar l’eliminatòria temporalment, posant en escac les aspiracions del CB Joventut Xàbia 17 LIVES. En un gir dramàtic dels esdeveniments, i quan més complicat es veia el panorama, l’equip de Xàbia va exhibir una impressionant capacitat de resistència i va aconseguir remuntar, perdent el partit per una mínima diferència de 4 punts, 62-58, suficient per a assegurar el seu passe a la següent ronda pel marge acumulat.

Esta victòria no sols porta als xabieros a ser un dels 12 millors equips de la comunitat Valenciana, sinó que també els col·loca a dos partits d’un possible ascens a la categoria autonòmica i d’escriure una pàgina daurada en la història del club.

El pròxim desafiament serà contra el València Basket, un partit que promet ser tant un premi com una nova prova per a estos joves talentosos. Amb l’esperit d’equip enfortit i la vista posada en majors assoliments, el CB Joventut Xàbia 17 LIVES es prepara per a no sols competir, sinó per a buscar un lloc en la final.

2 comentarios en “Els infantils del CB Joventut Xàbia 17 Lives a semifinals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *