El CD Dénia va competir bé malgrat caure davant el CF Benidorm (0-1)

L'únic gol de la vesprada va arribar amb una bona rematada d'Aquino en el primer pal
Panucci pugnant per una pilota envoltada de contraris / Javier Zamora

El CD Dénia va mostrar un acompliment sòlid i estratègic en el seu estadi, el camp Diego Mena, enfront del líder de la lliga, el CF Benidorm, a qui van posar en serioses dificultats malgrat caure per la mínima diferència, 0 a 1. Des de l’inici, els locals es van proposar pressionar intensament al seu rival, buscant evitar que els visitants pogueren desplegar el seu joc habitual amb comoditat.

Durant la primera mitat, el joc va estar caracteritzat per un fort control defensiu de tots dos equips, amb marcatges estrets que van dificultar la creació d’espais i la circulació ràpida de la pilota. Totes dues defenses van estar atentes i efectives, neutralitzant qualsevol intent d’aproximació a l’àrea, la qual cosa va portar al fet que s’arribara al descans sense canvis en el marcador inicial.

En tornar del descans, el partit va continuar amb una tònica similar quant a la igualtat en el camp. El tècnic visitant, buscant un canvi en el dinamisme del partit, va decidir moure la seua banqueta i va introduir al davanter Aquino. Esta substitució va tindre un impacte immediat, perquè en el seu primer contacte amb la pilota, Aquino va aconseguir avançar-se al seu marcador i va rematar en el primer pal, anotant el que seria l’únic gol del partit i deixant sense opcions al porter local, Edu.

Motivats pel desavantatge, el CD Dénia va intensificar els seus esforços i va estar molt prop de l’empat quan un rebuig des del centre del camp es va anar tancant fins a impactar en el travesser de la porteria defesa pel CF Benidorm. Els minuts finals van veure a un CD Dénia bolcat en atac, generant algunes oportunitats que, desafortunadament per als locals, no es van traduir en gol.

Malgrat la derrota, el rendiment del CD Dénia va ser destacable, especialment en com van aconseguir contindre al líder del campionat durant gran part del joc. Este resultat deixa al CF Benidorm amb un camí més clar cap a l’ascens a Tercera Divisió, mentres que el Dénia, encara que no va poder sumar punts, va demostrar que pot competir de tu a tu amb els millors de la lliga.