El Redován CF va sorprendre la UD Calpe al qual va véncer (1-3)

La expulsió del meta calpí unit a la gran efectivitat rematadora van ser la clau del triomf visitant
Lauro Techeira entrenador de la UD Calpe / Javier Zamora

El camp municipal de Calp va ser escenari d’una jornada agredolça per a la UD Calpe, que va enfrontar al Redován CF (1-3) en un partit clau per a les seues aspiracions d’ascens. Malgrat el gran ambient generat per la nombrosa afició i la presència d’equips de la pedrera al costat dels seus familiars, el partit es va torçar dramàticament per als locals.

El partit va començar amb una atmosfera festiva, però tot va canviar quan, als 25 minuts, el porter local va ser expulsat, deixant a l’equip en una situació complicada. Esta incidència va marcar un punt d’inflexió en el joc, transformant el que va començar com una celebració en un verdader desafiament per als dirigits per Lauro Techeira.

En desavantatge numèric, la UD Calp es va veure superada per un Redován CF que no va dubtar a capitalitzar el seu avantatge. Els visitants van demostrar una efectivitat notable enfront de l’arc, aprofitant els errors defensius de Calp i la seua precisió en l’atac per a avançar-se ràpidament en el marcador, arribant al descans amb un preocupant 0-2.

El segon temps va oferir més del mateix, un Calp intentant sense èxit remuntar el partit enfront d’un Redován que no va baixar el ritme. Un gol primerenc en la segona part va posar el marcador en un quasi definitiu 0-3, deixant la remuntada pràcticament fora d’abast. No obstant això, el jugador local Fede va aconseguir marcar el gol de l’honor en el minut 71, oferint un xicotet consol a l’afició.

Malgrat la derrota per 1-3, no tot van ser males notícies per a Calp, ja que l’equip es manté en la tercera plaça, encara en posició de promoció d’ascens. No obstant això, el partit deixa un sabor amarg i nombroses lliçons per a l’equip i el seu tècnic, que hauran de reagrupar-se i corregir errors per a mantindre’s en la lluita per l’ascens.