Esports

El CD Jávea buscarà donar la sorpresa a Xàtiva

Els xabieros afrontaran un partit decisiu per a la permanència en la Lliga Comunitat
Ofi centrant una pilota a l'àrea rival / Javier Zamora

El CD Jávea es prepara per a un enfrontament vital este diumenge a les 17 hores en el camp La Murta de Xàtiva, on es mesurarà amb l’Olímpic Xàtiva en un partit clau per a assegurar la seua permanència en la categoria. El desafiament no és menor, especialment considerant que el conjunt xativí lluita intensament per superar a la UD Calpe i fer-se amb la tercera plaça de la classificació.

Amb la moral enlaire després de la seua recent victòria contra el Thader, l’equip blanc-i-vermell sap que encara enfronta una àrdua batalla per la permanència. Malgrat els tres punts guanyats, la situació  no ha millorat significativament, ja que els seus competidors directes també van aconseguir victòries en l’última jornada. No obstant això, hi ha bones notícies per a l’entrenador Julio Ivorra, qui recupera a Javi, un jugador clau que aporta no sols gols, sinó també experiència i lideratge en el camp.

D’altra banda, l’Olímpic Xàtiva, sota la direcció de Marcos Camacho, no pot permetre’s subestimar al CD Jávea, malgrat ser el cuer del grup. Els xativins, que han tingut una destacada segona mitat de temporada, buscaran continuar amb la seua ratxa positiva, encara que hauran de fer-ho sense un dels seus principals atacants, Mauro Melo, qui està suspés per aquest partit.

Este enfrontament no sols és un desafiament per al CD Jávea en la seua lluita per evitar el descens, sinó també una oportunitat per al Olímpic Xàtiva de continuar ascendint en la taula en un moment crític de la temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *