Esports

El CD Jávea va meréixer millor sort davant el CD Olímpic Xàtiva (1-0)

En l'últim minut un penal convertit per Aarón va tirar per terra els esforços de l'equip de Julio Ivorra
Julio Ivorra en la seua banqueta / Javier Zamora

El partit entre el CD Olímpic Xátiva i CD Jávea, va tindre el pitjor desenllaç possible, derrota per a l’equip que dirigix Julio Ivorra. L’únic punt de la vesprada en el minut 89 quan Aarón va marcar el penal amb el qual l’àrbitre va castigar el conjunt visitant.

Des de l’inici, els locals van mostrar la seua intenció de controlar el joc, van tindre diverses aproximacions perilloses a l’àrea visitant, encara que sense concretar en el marcador.

El primer avís seriós va arribar en el minut 13 per part d’Aarón. Posteriorment, El CD Olímpic Xátiva va gaudir d’un parell de servicis de cantonada i va mantindre la pressió. Amb el pas dels minuts, els blanc-i-vermells es van sacsejar el domini local i va tindre algunes arribades a l’àrea del porter, Javi Domenech. Amb l’empat es va arribar al descans.

El canvi de Santi Villanueva per Àlex Tormo a l’inici del segon temps va buscar refrescar i mantindre l’ímpetu inicial del conjunt que dirigix Marcos Camacho, que va tornar a prendre les regnes del joc encara que sense claredat en l’últim passe.

Les modificacions tàctiques van continuar en els locals que van pujar la seua línia de pressió davant un CD Jávea que va buscar opcions per a llançar contraatacs. El partit semblava encaminar-se a un empat fins que en el minut 89, una caiguda dins de l’àrea d’Aarón va acabar en penal que ell mateix va convertir en gol, deslligant l’eufòria en les graderies i donant al CD Olímpic tres punts crucials.

Este resultat negatiu per al conjunt de la Marina Alta li deixa una situació molt complicada, mancant 4 jornades la permanència la té a 6 punts, encara que si el CD Jávea aconseguira la victòria este dimarts en la seua visita a l’Independiente Alicante seria de 3 punts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *