El CD Olímpic Xàtiva va frenar la bona ratxa del CD Dénia (1-0)

Una trobada marcada per l'equilibri, amb el Olímpic trobant el camí al triomf en la segona mitat
Jugadors del CD Dénia fent corredor a Rubén García / CD Olimpic

En un partit emocionant i ple de tensió fins a l’últim minut, el CD Olímpic Xàtiva va aconseguir imposar-se per la mínima (1-0) davant el CD Dénia, en un encontre que va comptar amb la presència especial del jugador setabense de l’Osasuna, Rubén García, qui va realitzar el saque d’honor, donant bona sort a l’equip local a La Murta.

El partit, marcat per la lluita i la intensitat de tots dos conjunts, va veure com l’equip local prenia l’avantatge gràcies a un gol en la segona part que va definir l’encontre. El CD Dénia, arribant en bona dinàmica, no ho va posar gens fàcil des de l’inici, mostrant la seua intenció de dur-se els tres punts. No obstant això, l’Olímpic, després d’un començament de partit sense ocasions clares, va anar poc a poc guanyant terreny i creant perill, especialment per la banda esquerra amb Hugo Muriel, Jean Carlos, i Álex Tormo. Malgrat un domini local en els últims minuts de la primera part, el gol es resistia.

Després de la pausa, els canvis tàctics van donar els seus fruits quan Gio, entrant per Aarón Cardós, va aprofitar una pilota a la mitja lluna envoltat de rivals per enviar-la al fons de la xarxa. Aquest gol va canviar la dinàmica del partit, amb l’Olímpic creant més oportunitats i alliberant-se de la pressió, encara que el CD Dénia mai va baixar els braços, buscant l’empat fins a l’últim moment.

L’encontre es va tensar en els minuts finals, amb contínues interrupcions i protestes, però l’Olímpic va saber mantenir la calma i assegurar una victòria crucial que va ser celebrada amb aplaudiments per part de l’afició local.