Esports

El CD Xàbia retalla un punt per a salvar la categoria

Els blanc-i-vermells van arrancar un empat sense gols en la seua visita al camp de L’ Olleria
Jugadors del CD Xàbia durant un partit / Javier Zamora

El CD Xàbia ha aconseguit sumar un punt crucial en la seua visita a L`Olleria, gràcies a un empat a zero que se sent com un respir en la seua complicada travessia cap a la permanència en la lliga. Amb set jornades encara per disputar-se, l’equip blanc-i-vermell es troba a cinc punts d’assegurar la seua salvació, una tasca gens fàcil però no impossible, especialment després de retallar distàncies respecte als seus directes competidors: Santa Pola, La Nucia i Callosa Esportiva.

El partit, disputat en el camp La Solana de L`Olleria, va estar caracteritzat per una igualtat palpable des de l’inici. Els intents dels locals per penetrar la defensa visitant van ser neutralitzats per la solidesa de Tonet, el portera del CD Xàbia, qui va resoldre amb èxit les accions aïllades que es van presentar en la primera mitat.

Després del descans, L`Olleria va intentar canviar el rumb de la trobada amb ajustos des de la banqueta, millorant el seu joc però sense aconseguir superar l’entramat defensiu disposat per Julio Ivorra, estrateg del CD Xàbia. Els visitants no es van quedar arrere i van buscar el gol que els donara l’avantatge; Raúl i Javi, amb trets que van fregar el gol, i Nico Cháfer, que va obligar a Tonet a una intervenció magistral, van estar prop de canviar la història del partit.

El suspens es va mantindre fins a l’últim sospir de la trobada, amb una jugada de Samuél Ferrándiz que va acabar estavellant-se en el travesser, deixant el marcador inalterat al final del temps reglamentari.

Este empat representa més que un punt per al CD Xàbia; és un símbol de resistència i esperança en la seua lluita per mantindre’s en la categoria. A mesura que el final del campionat s’acosta, cada jornada es convertix en una final per a l’equip blanc-i-vermell, que haurà de continuar mostrant la determinació i el coratge vistos en L` Olleria per a aconseguir el seu objectiu de permanència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *