Esports

El Club Baloncesto Ifach Calpe campió de Lliga Autonòmica

Els calpins van cantar el alirón en el pavelló Florida Babel en guanyar al CB S. Gabriel (46-71)
Plantilla del CB Ifach Calpe / CB Ifach Calpe

La nit del divendres, el CB Ifach Calpe es va alçar amb el títol de campió de lliga en el grup C de la categoria Autonòmica, després de derrotar de manera contundent al CB San Gabriel per un marcador de 46 a 71. El partit, disputat en el pavelló Florida Babel d’Alacant, va estar dominat en tot moment per l’equip calpí, que va imposar el seu ritme des del salt inicial.

Amb una determinació fèrria, els jugadors del Calpe van desplegar un joc intens i coordinat, la qual cosa els va permetre mantindre el control del partit sense cedir espai al seu rival. La victòria no sols va reflectir l’alt nivell tècnic de l’equip, sinó també l’excel·lent esperit de conjunt que ha caracteritzat a esta plantilla durant tota la temporada.

La celebració del títol va ser un moment de goig per a tots els integrants de l’equip, els qui van poder gaudir en la pista del fruit d’un ardu treball. La plantilla, un compendi de joventut i talent, va demostrar per què són mereixedors d’este campionat, destacant per la seua cohesió i habilitat en el joc.

La Marea Verde del CB Ifach Calpe en la graderia| CB Ifach Calpe

Esta nit, l’equip té una cita en el pavelló Pau Gasol del Alfás del , on enfrontaran al CB Terralfás a les 20 hores. Este partit, més enllà d’un mer partit esportiu, servirà com un homenatge al millor equip del grup C, celebrant el seu assoliment davant la seua afició i donant-los l’oportunitat d’agrair el suport rebut durant tota la temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *