Urbanisme

El Pla Viu Comunitat Valenciana preveu la construcció de 64 VPO a Xàbia

L'alcaldessa, Rosa Cardona i el regidor d'Habitatge, Enrique Escrivá han participat en la presentació, celebrada a València
L'alcaldessa de Xàbia, Rosa Cardona, i el regidor d'Habitatge, Enrique Escrivá, amb el president de la GVA, Calos Mazón / Ajuntament de Xàbia

La Generalitat Valenciana construirà 64 habitatges de protecció oficial a Xàbia. Aquests s’emmarquen dins del ‘Pla Viu Comunitat Valenciana‘ presentat, pel president de la Generalitat, Carlos Mazón, el dimarts 2 d’abril.

Aquest pla preveu la construcció en els pròxims anys de 10.000 habitatges de protecció oficial a tota la Comunitat Valenciana, dirigides especialment a famílies i joves, mitjançant la mobilització de sòl públic disponible i la col·laboració públic-privada.

L’alcaldessa de Xàbia, Rosa Cardona i el regidor d’Habitatge, Enrique Escrivá han participat en aquesta presentació. Dins d’aquest pla, Xàbia és un dels municipis en els quals es promouran les primeres 685 habitatges accessibles. En concret, la Generalitat construirà 64 habitatges en tres parcel·les que l’Ajuntament va cedir durant l’any passat, en la zona Pou del Moro.

Cardona ha expressat el seu agraïment perquè la Generalitat haja escollit Xàbia per iniciar aquest pla ja que el nostre municipi “necessita habitatges accessibles perquè els joves puguen començar el seu projecte de vida en el seu municipi”.

Per la seua part, Escrivá ha manifestat que això és “només el punt de partida” perquè Xàbia, de la mà de la Generalitat, compte amb “un parc públic d’habitatge, tan necessari per a atendre les situacions d’emergència de l’habitatge que es presenten quasi totes les setmanes en Serveis Socials”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *