Esports

El Poble Nou de Benitatxell es vist de gala per a rebre al Circuit a Peu Marina Alta

Arriba una de les proves més dures per als atletes que s'enfrontaran a un traçat exigent per les seues costes
Atletes en la carrera de Benitatxell / Circuit a Peu

El Club Multiesport Benitatxell, en col·laboració estreta amb l’Ajuntament, s’erigix una vegada més com el cor pulsante darrere de l’organització de la VII Volta a Peu Poble a Benitatxell. Este esdeveniment esportiu, que se celebra dissabte que ve 6 d’abril, marca un punt culminant en el calendari del Circuit, que este mes s’ompli de competicions, si bé encara reserva dos carreres dominicals per a les setmanes següents al Verger i una carrera solidària el dia 28, puntuable per al CC Portal de La Marina.

Les inscripcions seguixen obertes per a aquells entusiastes que desitgen formar part d’esta carrera única, convidant-los a formalitzar la seua participació a través de les plataformes en línia www.somesport.com i www.circuitapeu.com fins al migdia del divendres 5 d’abril. Enguany, la carrera destaca pel seu desafiador desnivell positiu de quasi 200 metres, prometent ser una prova de foc per als participants.

El Poble Nou de Benitatxell es prepara per a rebre als corredors en la quinta etapa del Circuit, després de dos setmanes de pausa, amb la prova regna donant inici a les 18:30 hores. No obstant això, les activitats començaran abans, des de les 16 hores, amb carreres infantils en diverses categories, des dels Barrufets i prebenjamins, que no compten per al circuit, fins a les categories puntuables de Benjamins fins a Juvenils.

La línia d’eixida i arribada se situa en l’emblemàtica Plaça del Mercat, Avinguda de València. Els corredors començaran la seua travessia pel nucli urbà en un primer quilòmetre menys exigent, abans d’enfrontar-se al “Tourmalet”, un tram de notòria dificultat que oferix no sols un repte físic pels seus variats desnivells sinó també l’oportunitat de gaudir d’un paisatge rural d’excepcional bellesa, adornat per pous històrics, riuraus, vinyes, i els pintorescos carrers del nucli urbà.

La cursa promet elevar l’experiència amb una atmosfera festiva que inclourà música en viu, batukadas, i altres sorpreses al llarg del recorregut, a més de servicis addicionals com a guarda roba i bicicletes, i dutxes en el Camp de Futbol, assegurant una jornada inoblidable per als participants i espectadors per igual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *