Política

El PP de Dénia qualifica de “mala gestió” la modificació de crèdit pel romanent de tresoreria

Prop de 5 milions d'euros s'han reassignat al pressupost municipal de 2024
PP Dénia / Redacció

El Partido Popular de Dénia ha criticat, a través d’una nota de premsa, la modificació pressupostària que es va realitzar el passat dilluns de 4.849.579,17 eurosAquesta reassignació de crèdit, procedix del romanent de tresoreria de l’any passat.

Els populars critiquen que es portara endavant amb els únics vots a favor de l’equip de govern PSPV-Compromís, “tan sols dos mesos després d’haver aprovat uns pressupostos, que com ja els va advertir el Partido Popular de Dénia, eren ficticis i irreals”.

Argumenten que aquest import, suposa quasi el 7% del pressupost, i qualifiquen de “exemple de la mala gestió dels recursos municipals, aprofitant el romanent del pressupost anterior, per a cobrir la seua falta de diligència”. Segons indica el portaveu en temes econòmics del Partido Popular dianense, José Antonio Cristóbal, ha assenyalat que “aquest equip de govern creu que ha de donar superàvit cada exercici, en lloc de gestionar els recursos correctament per a donar servei als ciutadans de Dénia. Un romanent de tresoreria, que només amaga obres pendents de realitzar, inversions inacabades projectes que haurien hagut de ser executats en 2021, com el canvi de paviment de la Marineta Casiana“.

L’edil popular ha recalcat que “intenten vendre que s’està invertint en conservar el patrimoni amb la compra d’immobles històrics i l’ampliació de la inversió en Torrequemada, però estes partides estaven ja en el pressupost del 2023 i no es van executar”. A més, l’edil carrega contra la “pujada de l’IBI històrica, al mateix temps augmenta el nombre de regidors alliberats en l’equip de govern”.

Els populars acusen de “intentar colar de manera dissimulada” en aquesta modificació de crèdit, el pagament d’una sentència urbanística per valor de 565.000 euros i 300.000 en interessos de demora. Haver de fer front a 300.000,00 euros d’interessos de demora per no complir els terminis marcats pels tribunals, demostren la poca capacitat de l’equip de govern de ser eficients i rigorosos amb els diners públics, argumenta Cristóbal.

Així mateix, el popular ha recalcat que “deixar fora la despesa de sis mesos de la Residència Santa Llúcia era una imprudència, i el temps ens ha donat la raó, han hagut d’injectar gairebé 1,6 milions d’euros per a poder acabar l’exercici. Un exemple més que, encara que siguen més alliberats que mai i tinguen més assessors que cap govern de la història de Dénia, la seua gestió seguix sent pèssima”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *