Esports

El rem inundarà Dénia amb el Trofeu Verge dels Desemparats

La competició promet ser un esdeveniment inoblidable, ple de passió, competència i confraternitat
Vanessa Nicolau al costat de Valén Alcalá i Gabriel Martínez / Marina de Dénia

El diumenge 14 d’abril, el Port Esportiu i Turístic Marina Dénia es vist de gala per a acollir un dels esdeveniments nàutics més esperats de la temporada: la IX Regata Llaüt Mediterrani Lliga Suma, coincidint amb la 35a edició del Trofeu Verge dels Desemparats. Este destacat esdeveniment no sols subratlla la importància del rem en la Comunitat Valenciana, sinó que també celebra els recents assoliments del Club de Rem Marina Dénia, elogiats per Gabriel Martínez, director de Marina Dénia, qui va expressar el seu orgull pel club: És admirable el que este club aconseguix i és un orgull per a Dénia.

Situat en el pintoresc passeig de Marina Dénia, el camp de regates es convertirà en l’escenari d’intenses competicions des de les 9 fins a les 14 hores. Remers de tota la Comunitat Valenciana, des de València fins a Torrevieja, i en diverses categories —Infantil, Cadet, Juvenil, Absolut i Veterà, tant masculí com femení—, lluitaran per la victòria. La categoria Absolut enfrontarà un repte de 1.400 metres amb tres virades, mentres que les altres categories hauran de completar 700 metres amb una virada.

Vanessa Nicolau, tresorera del Club de Rem Marina Dénia, va ressaltar la importància d’este esdeveniment i l’esforç dels atletes: “El nostre objectiu és revalidar el títol de lliga, tant masculí com femení, per això els nostres entrenaments són tan intensos”. El lliurament de trofeus està programada per a les 15 hores, un moment que Nicolau espera siga acompanyat de bon temps per a “poder gaudir de l’ambient que es genera en este passeig”.

L’esdeveniment compta amb el suport no sols del Club de Rem Marina de Dénia, sinó també de l’Ajuntament de Dénia i Marina Dénia, així com el patrocini d’importants entitats locals, inclosa la Fundació Baleària i diversos negocis de la zona. Este conjunt de col·laboracions destaca el compromís de la comunitat amb l’esport nàutic i el desenvolupament local.

Amb el suport de la comunitat, el talent dels esportistes i la bellesa incomparable de Dénia com a teló de fons, la regata promet ser un esdeveniment inoblidable, ple de passió, competència i confraternitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *