Esports

El Trinquet d’Ondara va viure l’emoció de la Copa Diputació de pilota professional

Partides de raspall femení i escala i corda masculí destaquen en un esdeveniment ple de tradició
Els quatre equips protagonistes en el Trinquet d'Ondara / Ayto. Ondara

El Trinquet Municipal d’Ondara va ser l’escenari de la Copa Diputació d’Alacant de Pilota Professional, acollint els partits de raspall professional femení i la semifinal d’escala i corda professional masculí. Es va viure un gran ambient, amb una notable assistència de públic, per a gaudir d’este important esdeveniment esportiu organitzat per la Federació de Pilota Valenciana, en el marc del conveni firmat recentment amb l’Ajuntament d’Ondara.

Els protagonistes amb els xiquets i autoritats |Ayto. Ondara

Abans dels partits, es va realitzar la foto de família amb els quatre equips de pilota (2 femenins i 2 masculins), juntament amb l’alcalde d’Ondara, José Ramiro; el president de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines; i els membres (xiquets i xiquetes) de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, que està coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Raül Blasco (tots dos també presents).

Quant al resultat dels partits disputats ahir, el trinquet d’Ondara va ser testimoni de dos trobades crucials per a la Copa Diputació d’Alacant. En raspall femení, Ana, Anabel i Fanni no van desaprofitar l’oportunitat d’assegurar matemàticament la seua passe a la final imposant-se per 25-10 al trio d’Irene, Júlia i Joana, que queden sense possibilitat de classificar-se mancant una jornada. El trio format per Ana, Anabel i Fanni va demostrar de nou la seua gran determinació per a guanyar el campionat, aconseguint la tercera victòria consecutiva que les classifica per a la final a Pedreguer. Mentres que la primera partida de semifinals d’Escala i Corda es va decantar per l’equip de Marc i Conillet, els qui van aconseguir véncer en una trobada equilibrada a De la Vega i Nacho per 60-50.

És important destacar que la celebració d’estos partits està emmarcada en el conveni firmat entre l’Ajuntament d’Ondara i la Federació de Pilota Valenciana, que té atribuïdes les competències sobre la qualificació i organització de les competicions oficials de Pilota Valenciana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *