Esports

El vaixell “Let it Be” Campió d’Espanya de J70 Corinthian

Les regates en aigües catalanes van ser molt competides per a totes les embarcacions
Moment d'una de les regates disputades / RCN Dénia

La ciutat de Barcelona va acollir l’emocionant Campionat d’Espanya de J70, sota l’organització del Real Club Náutico de Barcelona. Les regates es van dur a terme sota condicions meteorològiques variables, que van posar a prova l’habilitat i adaptabilitat dels competidors.

El vaixell “Let it be”, amb Juan Calvo Boronat al timó, i la tripulació composta per Marcelo Baltzer Foucher, Michael Murray Cristobal i Diego Fernandez de Alegria Rossich, tots vinculats al Real Club Náutico Dénia, es van enfrontar a desafiaments meteorològics que van variar des d’intensos vents de 18-22 nusos fins a suaus ventolines de menys de 9 nusos.

La competència va començar amb dificultats per a “Let it be”, marcant posicions de 10-10-13 en la primera jornada. No obstant això, la tripulació va trobar el seu ritme en condicions més favorables, millorant significativament amb resultats de 10-6-3-8 el segon dia i tancant amb un sòlid 2-8-2 en la jornada final.

Estos esforços van culminar en la victòria de “Let it be” com a Campió d’Espanya en la categoria Corinthian (no professionals), i una notable sisena posició en la classificació general, destacant-se entre els competidors de sis nacionalitats diferents, incloent-hi Alemanya, França, Països Baixos, el Regne Unit, Suècia i Espanya.

L’equip dianense no sols va demostrar excel·lència en aigües nacionals, sinó que també es prepara per a representar a Espanya en el pròxim mundial de J70 Corinthian a Dinamarca, on buscaran superar el quart lloc aconseguit en 2023 en el Llac di Garda. L’expectativa és alta i la moral de l’equip està pels núvols després d’este assoliment a Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *